© 2014 ProVision Events & Management

IF OPPURTUNITY DOESN'T KNOCK, BUILD A DOOR

 

Wij zijn gespecialiseerd in samenbrengen van het juiste entertainment op het juiste evenement. Succesvolle evenementen hangen onder andere af van de aandacht die wordt besteed aan het boeken van entertainment en het oog voor detail van het boekingskantoor. Wij hebben een wereldwijd netwerk met andere managementteams & boekingskantoren waar wij graag mee samenwerken. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om elke artiest, act, band en/of spreker voor u te contracteren.

 

Al meer dan 20 jaar begeleiden wij opdrachtgevers bij het vinden en boeken van entertainment die passend is voor hun type evenement. Te denken valt aan entertainment voor bedrijfsevenementen, openbare concerten, festivals, congressen en bruiloften. Onze service bestaat uit het adviseren in de keuze van entertainment, het afhandelen van contracten inclusief de benodigde voorbereiding om het optreden goed te laten verlopen.

Naast het boeken van enkel entertainment fungeren wij tevens als een full-service entertainment productiebedrijf voor de verzorging van een compleet entertainmentprogramma. Ons bureau werkt nauw samen met u en uw team om ervoor te zorgen dat het entertainment voor uw event op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een klein of groot budget. Ons enthousiaste en ervaren team staat voor u klaar.

 

Voor een aantal artiesten verzorgen wij de boekingen op exclusieve basis en hanteren wij een actief verkoopbeleid gericht op de juiste doelgroep.