© 2014 ProVision Events & Management

WE GUARANTEE YOU THE APPLAUSE

 

ProVision Events heeft een ruime ervaring in het ontwerpen, plannen, beheren en het produceren van de meest uiteenlopende evenementen. Of het nu gaat om de verzorging van een personeelsfeest of de lancering van een product, wij rollen de rode loper voor u uit en brengen uw visie tot leven!

Onze ervaren event professionals adviseren en begeleiden u bij het ontwerpen van uw evenement, de selectie van locaties, catering en entertainment. Er wordt gekeken naar logistieke en technische aspecten. Uiteraard zal de uitvoer van het evenement zelf in goede banen worden geleidt. Wij bieden een toegevoegde waarde door te werken met een groep van ervaren planners met verschillende achtergronden in de evenementen industrie. Dit zorgt ervoor dat uw evenement van begin tot en met het einde goed georganiseerd, fris, creatief en memorabel zal zijn. Wij brengen jarenlange ervaring bij u aan tafel, passen de vaak ondergeschikte maar zeer belangrijke kneepjes van het vak toe, om zo het rendement op uw investering te maximaliseren .

Ons doel met ProVision is een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers te creëren door het leveren van kwaliteit, diensten met toegevoegde waarde en besparingen. We werken achter de schermen en nemen alle zorgen en details die komen kijken bij het organiseren van een evenement uit uw handen. Met ons als partner voor uw evenement heeft u niet te maken met ongewenste verrassingen, zijn er geen verborgen kosten, en geen momenten van paniek. Belangrijker nog, door uw evenement uit te besteden aan ons team, kunt u als opdrachtgever zich gewoon blijven richten op uw dagelijkse werkzaamheden, terwijl wij voor u alle details afhandelen en er toch voor zorgen dat u optimaal betrokken blijft bij het evenement.

 

Bedrijven zoals Transavia, KLM, Wurth Nederland en de Hypotheker Associatie gingen u al voor.

.