© 2014 ProVision Events & Management

THE ROAD TO SUCCES IS ALWAYS UNDER CONSTRUCTION

 

Onze werkwijze is het bieden van management met een wereldwijd bereik voor onze talenten. Met veel enthousiasme, en met de nadruk op hard werken en dingen op de juiste manier doen, bouwen wij aan de carrière van talenten. We begeleiden hun artistieke inspanningen binnen een voortdurend veranderende industrie.

 

Middels gericht management wijden wij onze tijd en middelen aan om de artistieke initiatieven en visies van talenten op een zo breed mogelijke wijze te bewerkstelligen. Daarnaast zien wij het als onze verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat er bedrijfsmatig voor de artiest ook in financieel opzicht een gezonde omgeving ontstaat.


Binnen ons netwerk bieden wij talenten toegang tot de grote major en independent industrie om de carrière en zakelijke mogelijkheden optimaal te benutten. Daarnaast werken wij met op maat gemaakte business plannen en strategieën met als doel hun loopbaan ook op lange termijn te ondersteunen. Samen met ervaren professionals die mijlpalen en doelen bewaken werken wij stap voor stap aan de carrière van een artiest.

 

Kenmerkend voor ons is dat wij op een heel persoonlijke basis werken aan de visies van onze artiesten. Wij herkennen de persoonlijke en artistieke uitdagingen die nodig zijn om de groei van een carrière te begeleiden en bieden dan ook een breed pakket aan management om de talenten te ondersteunen.