© 2014 ProVision Events & Management

WE CREATE WITH OUR HEART AND BUILD WITH OUR MIND

 

ProVision werd in het jaar 2010 opgericht door initiatiefnemer Paul Wolf.  Na bijna een decennium lang werkzaam te zijn geweest bij een van de grootste evenement & artist management bedrijven in de Nederlandse entertainmentbranche, besloot hij om samen met Jermain Winter een eigen bedrijf te starten gegrondvest op de gedachte om met veel enthousiasme te werken aan alleen nog maar leuke projecten en dit samen met een bevlogen team van ervaren medewerkers uit te voeren.


Het bedrijf biedt een onder andere een full service management voor talenten in de entertainmentbranche. De diensten van ProVision omvatten het volledige artiestenmanagement, boekingen, tourmanagement, agendabeheer, promotiecampagnes en conceptontwikkeling. Dit alles gebaseerd op het feit dat talenten zich volledig kunnen richten op hun passie.

 

Daarnaast heeft ProVision een ruime ervaring in het ontwerpen, plannen, beheren en het produceren van de meest uiteenlopende evenementen. Of het nu gaat om de verzorging van een personeelsfeest of de lancering van een product, wij rollen de rode loper voor u uit en brengen uw visie tot leven!


Een van de grootste pijlers van het bedrijf is de zeer persoonlijke benadering richting artiesten, opdrachtgevers en leveranciers. ProVision houdt vast aan haar mening dat management veel meer is dan alleen het zakelijk begeleiden van artiesten. Binnen ProVision houdt men zich dan ook bezig met alle aspecten van de artiestencarrière. Het gaat namelijk niet alleen maar over het scoren van  grote hits, (alhoewel we hier wel van houden). Er komt namelijk veel meer kijken bij management als het gaat om de ontwikkeling van een groot talent.