© 2014 ProVision Events & Management

A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH

 

Binnen de entertainmentbranche adviseren en begeleiden wij talenten en merken hun boodschap helder en krachtig uit te dragen. Dit maakt ons tot full service PR- en marketingbureau voor de live entertainment industrie. De activiteiten hebben betrekking op alle gebieden op het gebied van marketing, PR en promotie.

Wij bieden een betaalbaar en effectief  promotiepakket, inclusief alle essentiële diensten, zoals een op maat gemaakt promotieplan, het opstellen van persberichten, radio & tv promotie, sociale media promotie en interviews. Dit alles afgestemd op het persoonlijke doel van de artiest.

Of het nu gaat om een single / album release of een landelijke première van een voorstelling. Wij beschikken over een groot en met zorg opgebouwd netwerk aan mediarelaties. Als geen ander weten we dat de emotionele beleving rondom een artiest, voorstelling of evenement steeds belangrijker wordt. Dit vereist niet alleen effectieve communicatiestrategieën, maar ook een visionaire identiteit en imago. Wij zijn van mening dat berichtgevingen naar de media zakelijk en helder dienen te zijn maar die tegelijkertijd de juiste emotie opwekt. Dit resulteert in meeslepende, boeiende en soms opmerkelijke artikelen, campagnes, interviews en verslagen.

Met een pragmatische aanpak, bewaken van tijdsplanningen en uitstekende contacten met de media realiseren wij onderscheidende PR activeringsplannen met als doel het genereren van landelijke en regionale PR. Naast ons uitgebreide medianetwerk onderhouden wij ook goede relaties met journalisten, redacteuren, radio en televisie producenten en bloggers. Deze activiteiten worden uitgevoerd met een klein en toegewijd team met een passie voor PR!